Retur

miercuri 20 septembrie, 2017


Materom accepta returul pieselor in termen de 15 zile de la data vanzarii numai insotite de documentul fiscal (bon fiscal/factura) cu exceptia urmatoarelor situatii:
• Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat RAR;
• Piesa s-a uzat sau deteriorat in urma suprasolicitarii sau a exploatarii necorespunzatoare a autovehicului, neefectuarii reviziilor verificarile si reglajele ulterioare, conform tehnologiei de montaj sau a celei impuse de producator;
• Autovehicolul a fost accidentat;
• Autovehicolul a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);

Inainte de a face prima comanda de piese din dezmembrari auto, va sugeram sa cititi cu atentie termenii si conditiile de Comanda si Livrare.

Pentru piesele auto dezmembrari din categoria: usi, suspensii, haion, motoare, preturile aceleasi piese pot diferi in functie de calitatea pieselor din dezmembrari auto si accesoriile care se gasesc montate pe piesa. Va sugeram sa folositi cererea de detalii pentru a obtine detalii legate de aceste piese.

La toate celelalte categorii de piese din dezmembrari auto pretul afisat este pretul de vanzare, care include TVA.

Site-ul http://dezmembrari-piese-auto.ro este un material de informare si comunicare online oferit de MATEROM, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor inainte de a cumpara piese din dezmembrari auto.

Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. MATEROM nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.In cazul pieselor care au poza, aceasta face referire doar la piesa mentionata in text (nu contine alte componente/subansamble care ar putea fi montate pe respectivul reper/produs)

 


Pentru a finaliza procesul de retur, vă rugăm să descărcați formularul de retur.

 DESCARCĂ FORMULAR DE RETUR